Back to Top

 

Lizzy V
From the Heart

headerfacebook headerlinkedin headertwitter headergoogleplus

Lizzy V in Bres Theater met Vlaamse Kleinkunst band Hermitage

Categorie
Shows
Datum
2018-04-14 00:00
Locatie
Bres Theater - Reede 2A
3232 CV Brielle, Nederland

Heerlijk muzikale theatervoorstelling waar het talent van het Belgische trio Hermitage samenkomt met de Nederlandse LizzyV.

1, 2... 4 of de zoektocht naar de 3e man

Gedurfd, poëtisch en entertainend theaterconcert van Vlaamse muziekgroep in samenwerking met een lokale artiest.

Hermitage heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. De muziekgroep uit Vlaanderen gooit in de lovend ontvangen nieuwe show ‘1, 2, ..., 4 (of de zoektocht naar de derde man)’ alle muzikale registers open, lift publieksparticipatie naar een nieuw level en nodigt - omdat het leuk is - elk optreden een lokale artiest uit op het podium.

“Dit seizoen het meest sfeervolle en beste wat er muzikaal en Nederlandstalig in de theater te zien is, ” schreef De Theaterkrant (****). Hermitage gooide de ballast van een vastgebeitelde theatershow overboord en is met een herwonnen vrijheid, sterke nieuwe songs en een lijstje interessante gasten begonnen aan een boeiend nieuw hoofdstuk.
Hermitage ontstond exact 10 jaar geleden en zette voet aan wal in Nederland in 2011, toen ze de Publieksprijs wonnen op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Later doken ze de studio in met het Metropole Orkest, brachten ze 2 albums uit, kregen ze 4-sterren recensies voor hun ‘Alleen de liefde kan u redden’-tournee en bouwden ze met vakmanschap, spelplezier en originele publieksparticipaties een stevige live reputatie op.

 
 

Alle datums

  • 2018-04-14 00:00